Over DLAAPLANADVIES

In ruim veertig jaar ben ik in diverse functies en rollen betrokken geweest bij vele projecten.
Ik heb de laatste 20 jaar als senior ontwikkelaar gewerkt bij Nelissen Van Egteren en BAM.
Ik heb ervaring opgedaan met de ontwikkeling van woningen in allerlei soorten en vele utiliteitsprojecten waarvan er een aantal op deze site zijn te zien. Ik heb complexe bestemmingsplan procedures succesvol doorlopen en vele opdrachtgevers begeleid in het concretiseren van hun vraag tot uitgewerkte en gerealiseerde plannen.

Ik blijf veelal betrokken van de eerste ideeën tot de ingebruikname en soms ook tijdens de onderhoudsperiode van mijn projecten.
Ik kan voor diverse specialistische kennis gebruik maken van een uitgebreid netwerk van adviseurs en uitvoerende partijen.

Aanbod

Ik kan voor particulieren of ontwikkelaars het ontwikkelproces aansturen van eerste idee tot realisatie. Zorgen voor de inzet van de juiste specialismen op het juiste moment in het proces. Overleggen met alle stakeholders organiseren en uitkomsten implementeren in het project. Verwerken van alle gevolgen van wijzigende eisen, wensen en wetgeving in aanvragen omgevingsvergunning en tijdens het uitvoeringgereed  maken van het ontwerp.

Duurzaamheid wordt zo veel mogelijk doorgevoerd in projecten. Doel is altijd energie neutrale gebouwen en zo mogelijk energie leverende projecten.

Breeam, Well Building Standard, EPN, Beng zijn bekende normen die naar wens van opdrachtgevers worden geïmplementeerd in het proces.